InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  BIH Nedelja, 27.05.2018 || Završen “InHoReCa ConFest”  |  “Sarajevo InHoReCa Confest” ugostit će mnoge ugledne turističke djelatnike  |  VINA SLAVONIJE prezentirana u gradu na Vrbasu  |  Franck svojim vrhunskim espressom “Stretto” oduševio Sarajlije  |  Wilkinson u BiH svojim aktivnostima podržao obilježavanje Međunarodnog dana muškaraca  |  Uspješno završen prvi festival hotelskih operacija  |   DAIKIN – pouzdan partner za zdravu klimatizaciju  |  Prvi Festival hotelskih operacija HOW  |  Veliki uspjeh vinarije Hercegovina produkt-Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015   |  Nikad većeg uspjeha jednog BiH vina na Decanteru!  |  Održana pres konferencija Njemačke turističke zajednice u Sarajevu  |  Sarajevska pivara nastavlja saradnju sa obrazovnim institucijama  |  Treću godinu zaredom Jana proglašena najpopularnijim bezalkoholnim pićem u Hrvatskoj  |  Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama  |  Započinje druga faza globalne inicijative coffee&climate  |  Glasajte i odaberite najbolju vinariju s turističkog aspekta u regiji  |  Bocuse d'Or slavi 30. godišnjicu  |  Starbucks povlači alkohol iz svojih lokala  |  Jaffa paketići za 1000 mališana na Holiday Marketu  |  PRESTIŽNE NAGRADE ZA VINARIJU PODRUM VUKOJE 1982  |   ||
   

Hrvatska: Uspješno završen prvi festival hotelskih operacija

09.10.2017
Na centralnom panelu svoja predviđanja iznijeli su regionalni potpredsjednici Edwin Broers (Wyndham Hotel Group) i  Jacques Morand (Hyatt Hotels & Resorts) te Frank Reul generalni direktor AccorHotels/Orbis za Rumunjsku, Bugarsku i Makedoniju. Nastavak prvog dana donio je atraktivno predavanje Dalibora Šumige o kojem se diskutiralo tijekom cijelog HOW Festivala, predavanja Sylvie Dudek koja priprema i trenira osoblje prema digitalnim rješenjima te Mariusa Donhausera koji je pokazao koliko će biti velika promjena radnih mjesta. Drugi dan po dvije paralelne radionice posvetile su se Odjelima recepcije, wellnessa, hrane i pića, marketinga i prodaje, tehničkog odjela te domaćinstva. Stručnjaci su u interaktivnim radionicama diskutirali o izazovima s kojima se djelatnici hotelskih operacija u regiji susreću, prenijeli primjere dobre prakse te poticali na implementaciju novih proizvoda i usluga.
 
 
Posebna energija osjetila se tijekom cijelog Festivala, a većina hotelijera složila se kako HOW ima perspektivu postati vodeće mjesto okupljanja hotelijera srednjeg menadžmenta u Europi. Veliki broj sudionika koji je pokazao interes za HOW Festivalom već prve godine dokaz je organizatorima kako upravo ovakvo događanje u hotelskoj industriji nedostaje. To potvrđuju i inozemni panelisti, koji smatraju da se o hotelskim operacijama jako rijetko priča, a iznimno je bitno za razmjenu iskustva i prakse. Upravo zbog koncepta festivala i tema smatraju kako će HOW u narednim godinama postati nezaobilazna konferencija hotelijera. Radionice po hotelskim odjelima efikasan su način educiranja zaposlenika i ključ podizanja kvalitete hotelske usluge.
 
 
 
Sam HOW Festival pokazao je kako se prate europski i svjetski trendovi. Već prve godine umjesto standardnih printanih materijala svim sudionicima bila je dostupna aplikacija putem koje su mogli vidjeti program, partnere, paneliste, sve sudionike te ugovarati sastanke. Isto tako uz standardni konferencijski prostor dio predavanja organiziran je u kupoli, a prvu večer održao se party u „casual formatu" koji je potaknuo sudionike na umrežavanje i opuštanje. Ako niste bili na HOW Festivalu, ovdje  možete pogledati galeriju s preko 2000 slika, a video s festivala bit će objavljen krajem tjedna.

Odličnim konceptom i organizacijom te kvalitetnim odabirom tema i panelista očekivanja od drugog HOW Festivala već su iznimno velika. Idući HOW najavljen je za listopad 2018. godine u Poreču, a pripreme za njega već su počele.

Nazad
 

 
 
 
back to top