InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  BIH Četvrtak, 18.01.2018 || Wilkinson u BiH svojim aktivnostima podržao obilježavanje Međunarodnog dana muškaraca  |  Uspješno završen prvi festival hotelskih operacija  |   DAIKIN – pouzdan partner za zdravu klimatizaciju  |  Prvi Festival hotelskih operacija HOW  |  Veliki uspjeh vinarije Hercegovina produkt-Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015   |  Nikad većeg uspjeha jednog BiH vina na Decanteru!  |  Održana pres konferencija Njemačke turističke zajednice u Sarajevu  |  Sarajevska pivara nastavlja saradnju sa obrazovnim institucijama  |  Treću godinu zaredom Jana proglašena najpopularnijim bezalkoholnim pićem u Hrvatskoj  |  Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama  |  Započinje druga faza globalne inicijative coffee&climate  |  Glasajte i odaberite najbolju vinariju s turističkog aspekta u regiji  |  Bocuse d'Or slavi 30. godišnjicu  |  Starbucks povlači alkohol iz svojih lokala  |  Jaffa paketići za 1000 mališana na Holiday Marketu  |  PRESTIŽNE NAGRADE ZA VINARIJU PODRUM VUKOJE 1982  |  Osnovci pakiranja Dukat trajnog mlijeka oslikali mliječnim brkovima  |  Treći, adventski zagrebački Wine & Music održat će se 17. decembra  |  Sarajevsko nefiltrirano- nova pivska poslastica iz Sarajevske pivare   |  VINARIJA MATOŠEVIĆ UPRILIČILA DRUŽENJE I DEGUSTACIJU VINA U LAVA CONCEPT RESTORANU  |   ||
   

SAD: Starbucks povlači alkohol iz svojih lokala

17.01.2017
Program Starbucks Evenings prvi je put testiran 2010. i uveden u SAD 2014. kao dio plana da se poveća Starbucksova tržišna vrijednost na 100 mlrd. US dolara.

Menu poslije 16h uključivao je hranu poput tjestenine od tartufa sa sirom ili pilećih ražnjića, popraćenu vinskom kartom sa 9 vrsta vina: Prosecco, Sivi Pinot, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Brachetto, Crni Pinot, Malbec, Chianti i Cabernet Sauvignon.
 


Dvije godine od početka eksperimenta iz Starbucksa su potvrdili da se u 439 Starbucksovih lokala prestaje posluživati alkohol, ali da će neki ovlašteni Starbucksovi lokali u SAD-u i neki međunarodni outleti moći nastaviti s ponudom tog programa.

Do kraja 2019. u Starbucksu se nadaju da će biti otvoreno još najmanje 20 pržionica kave te 1000 manjih Starbucksovih Reserve lokala koji će posluživati samo premium kavu proizvedenu u malim serijama.  

Nazad
 
 
 
 
back to top